Friday, November 30, 2012

Give away

I recieved my first Sinterklaas present a few days ago by mail, a really nice letter telling me that I can choose a nice gift for myself at DaWanda. The best thing is that I cannot only choose a gift for myself but I can also give away one Dawanda giftcard worth 20 euro!! So would you like to do some shopping at Dawanda? To win this gift card leave a comment here telling me who you would buy a gift for and perhaps why.
This is a selection of products I liked at Dawanda, I haven't spend my gift card yet...so hard to choose!
I will draw a winner on 5 December.

28 comments:

Rianne van der Waals said...

Ik wil graag kans maken op de "Dawanda give away" Mocht ik winnen dan ga ik er een kado voor mijn lief van kopen. Morgen word ik geopereerd aan mijn duim en wat is er dan handiger vanuit je luie stoel iets te bestellen ;-)

Mariël said...

Heerlijk shoppen op Dawanda! Ik zou iets leuk zoeken voor mijn moeder en misschien ook een klein dingetje voor mezelf (-:

lightbluegrey said...

leuk aanbod! natuurlijk iets voor M en L en dan weet jij wel wie ik bedoel :)

Anonymous said...

http://nl.dawanda.com/product/38534798-3-6Mois-Chaussons-Chaussures-Bebe-Cuir-Dagneau

Ik zou voor deze babyschoenen gaan! Geweldige kleur!

Groetjes!

Mars said...

Ik zou iets voor mezelf kopen (because I'm worth it ;) kaartjes bijvoorbeeld) én iets voor mijn moeder omdat ze er altijd voor mij is. (maar wat?! inderdaad zoveel keus..)

afke said...

Hoi,
Ik koop dan iets voor mijn man, omdat hij bijna jarig is, hij steeds meer design en handmade waardeerd en omdat ik er dan ook zelf van kan genieten:)

Karen. said...

oh, zo leuk! Ik zou wel iets willen kopen voor één van mijn beste vriendinnen. In Parijs kreeg ik van haar een muziekdoosje en ze heeft nog iets te goed.. :)

heleen said...

Ik zou iets voor ons huis kopen en dat dan samen met mijn lief uitzoeken. Een huis mag ook wel eens een cadeautje ontvangen!

Kreatita T said...

Ik zou een cadeautje kopen voor... mezelf en iemand anders :)
Iets waarmee ik iets kan maken voor iemand anders, zoals
http://nl.dawanda.com/product/37277709-Haakpatroon-aankleedpopjes-Pien-en-Tijs

Anonymous said...

actually i would use it for myself, cause as a mother of 4 sons at my 40, i think i must do more for myself, take better care of myself, so this would be good start, dont you think?

Unknown said...

Leuke give-away! Natuurlijk wil ik graag kans maken op een giftcard van Dawanda. Als ik win, koop ik één van de prachtige tassen van Milloo ♥

Anonymous said...

Dawanda looks like a very interesting place to shop for Christmas for my nieces. Thank you for the opportunity. Monica

Stephanie said...

Ooh ik zie deze leuke give away op verschillende blogs langs komen ;) Leuk hoor! Ik doe graag mee! Ik zou dan iets moois van hellicopter bestellen voor een lieve vriendin :)
Fijne zondag!

Stephanie said...

Oja, ben je blog meteen gaan volgen, erg mooi en inspirerend :)

Veterinaire Agenda - Hiskia said...

Leuk! Het duurt nog wel meer dan een half jaar, maar dan gaan we verhuizen. En voor het nieuwe huis, een mooie plaat ofzo? Ik zie het wel zitten :-)

Chez Chouke said...

Eh...iets voor mezelf! Mag dat ook? Hihi

ziezo said...

Voor de verandering zou ik iets voor mezelf kopen! Ik ben bijna jarig, dus ideaal. Bedankt voor de kans!

Lisa said...

Leuk! Ik ben dol op DaWanda. Ik zou een cadeautje voor mijn moeder kopen. Die heeft het wel verdiend. :)

Hoop dat je een super tijd in Parijs hebt! Jaloers!!
Wanneer gaan we naar Tokyo? ;)

X

Lisa

Anonymous said...

Hey, ik waag ook maar mn kans, wie weet heb ik eens.geluk :-). Ik zou eens iets niet-functioneeL kopen! Al wat ik koop, is altijd praktisch... nu wil ik ons eens verwennen met iets decoratiefs voor op.de buffetkast...
karen

wijeisenijs said...

Hoi, ik zou iets voor m'n lieve mams kopen, omdat zij dit soort dingen wel kan waarderen en omdat ze het verdient. Ze moet een operatie ondergang waardoor ze wel een paar maanden uit de running is en het ergste daar van vind ze dat ze niet meer bij mij kan bijspringen voor de kids. Hoe lief?

wannesraps said...

Ik doe heel graag mee voor de give-away!! Ik zou iets kopen voor mijn creatieve schoonzus! Haar pakje onder de kerstboom.
Maren (hoemmelke.blogspot.com)

nine|tree said...

Count me in!
Ik heb al zoveel moois gezien. Ik ben verliefd geworden op de broche die Anki van haar voucher heeft gekocht. Zelf probeer ik mijn favoriete print te ontdekken in al dat moois. We zijn net verhuisd en willen een lege plek op de wand graag opvullen.

Annis said...

ik zou iets leuks uitzoeken voor mijn zusje denk ik. zij houdt ervan om dingen aan de muur af te wisselen en op dawanda kun je zéker veel leuke dingetjes vinden!

Evarommeltjes said...

Ik doe graag mee!
Ik zou op zoek gaan naar leuke stofjes, lintjes en ander knutselspul. Een beetje voor mezelf, maar ook om leuke zelfgemaakte cadeaus te creëren. Ik vind je blog erg leuk en lekker creatief, ben m meteen gaan volgen!

Groetjes, Eva

Karlijn said...

Hoi,
Oh ik hoop dat ik nog mee kan doen met deze gave give-away. Wat wil ik graag mijn zusje een cadeautje geven. Ze heeft de laatste weken niet zulke leuke dingen meegemaakt en daarnaast heeft ze het heel druk met haar studie. Met Sinterklaas moet ze werken, dus het lijkt me leuk om haar toch een verassing te geven.
Groetjes Karlijn

Anonymous said...

Ik zou een mooie poster van Swaan kopen voor mijn woonkamer. Zo kan iedereen die bij mij thuis komt ervan genieten! Fijne avond, Sas

Karleen said...

Een mooi hoesje voor mijn zus, die eindelijk over is naar een smartphone, ze is nu zo moeilijk bereikbaar omdat ze het heel druk heeft haar bedrijfje te runnen, dus die verdient zeker een mooi hoesje voor haar harde werk!

milartist said...

http://fr.dawanda.com/product/32272025-Schlaf-und-Strampelsack-coconing-SOMMERMODEL

Thank you for the give away ... Dawanda is so marvellous !