Wednesday, March 17, 2010

Macarons

My sweet frien Maud from Paris has send Mila a jummie box of macarons all they way from Paris, of course we had to taste them all so I will be making macarons tomorrow, keep your fingers crossed because this is a difficult cookie to bake. Very easy and lots of fun was making these mini macarons from polymer clay( fimo) you can find a tutorial here.

5 comments:

Anabel Fournier said...

Hope it goes well :-) I tried once and my results were not so good. Seems part of the success is to leave the egg whites separated and out of the fridge for 48 hours....

Erna said...

good luck! that seems like a difficult job!!

Guusje said...

Weet je dat dat mijn zoooooo favorieten zijn. Als ze lukken, neem er dan eentje op mij!

Eet smakelijk!

vlijtig said...

Ben benieuwd naar het resultaat!

heleen said...

Dat is de gateau der gateaux hier in Frankrijk. iedereen wil leren hoe ze te maken, je kunt en cursus doen bij een banketbakker. Misschien moet ik dat maar eens doen.....

groetjes, heleen (net terug uit Paris, een lijst met winkels van jou blog was mijn talisman!)